CityFM 106.2 FM - Inima ta bate ROCK?

Conecteaza-te cu Facebook
 

Stiri si Noutati

Jocul Disney Universe se lanseaza la toamna

Noul joc de aventura multiplayer, Disney Universe, este dedicat gamerilor si fanilor Disney si Pixar. Jocul va fi disponibil in versiuni pentru Sony PLAYSTATION 3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC si MAC.

Disney Universe ii va aduce pe jucatori in mijlocul celor mai spectaculoase intamplari inspirate din filmele de actiune si animatie produse de Walt Disney Animation Studios, Pixar Animation Studios si Walt Disney Pictures.

”Disney Universe este un cufar urias in care Disney a strans personaje, locuri si experiente memorabile, pe care atat gamerii, cat si fanii Disney le vor aprecia din plin. Ritmul frenetic si antrenant, combinat cu umorul irezistibil al personajelor si situatiile hilare fac din Disney Universe jocul perfect pentru familie si prieteni”, a declarat Adam Sussman, senior vice president publishing la Disney Interactive Media Group.

In Disney Universe, jucatorii pot intra in rolul a peste 40 de personaje clasice si contemporane, printre care Alice (“Alice in Wonderland”), Mike (“Monsters, Inc.”), TRON (“TRON: Legacy”) si Stitch (“Lilo & Stitch”), pentru a explora sase lumi diferite, inspirate de filmele Disney si Disney Pixar. Fiecare jucator se va putea “deghiza” in personajul preferat, iar costumatia aleasa va avea puteri care vor creste pe masura ce acesta se aventureaza in noi misiuni. Multiplayer-ul Disney Universe ofera o experinta de joc simultana alaturi de alti trei jucatori.

0 comentarii la "Jocul Disney Universe se lanseaza la toamna "

Scrie un Comentariu

Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti autentificat(a).Login aici.