CityFM 106.2 FM - Inima ta bate ROCK?

Conecteaza-te cu Facebook
 

Stiri si Noutati

Bon Jovi - concertul anului 2011

Celebra trupa Bon Jovi va concerta pentru prima data in Romania peste doar 5 zile. Evenimentul este considerat show-ul anului 2011, iar acest lucru este demonstrat de cele aproximativ 50.000 de bilete vandute, dupa cum a declarat, pentru mediafax.ro, Lenti Chiriac, production manager la D&D East Entertainment.

Concertul, ce face parte din turneul mondial al trupei, “The Circle”, va avea loc, duminica, in Piata Constitutiei din Bucuresti, iar accesul se va face incepand cu ora 15:00.

Bilete sunt disponibile la urmatoarele preturi: 159,8 lei- peluza; 186,4 lei- Normal Circle; 298,2 lei- Golden Circle; 372,8 lei- VIP B si 479,3 lei- VIP A. Special pentru concertul Bon Jovi, vor fi amplasate tribune in curtea Palatului Parlamentului.

Biletele sunt distribuite in reteaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti din toata tara -, dar si pe www.eventim.ro.

Turneul, din care face parte show-ul de la Bucuresti, nu a fost lipsit de incidente. Dupa ce chitaristul Richie Sambora s-a internat la dezintoxicare si a lipsit la o serie de concert, solistul trupei Jon Bon Jovi si-a rupt un ligament. Acesta se afla pe scena de la Helsinki, la concertul ce a avut loc pe 17 iunie. Pentru a-si linisti fanii, trupa a asigurat ca nu isi vor anula urmatoarele concerte din turneu “The Circle”.

“The Circle” este turneul cu cele mai mari incasari din 2010, potrivit publicatiei Billboard, care mentioneaza ca in perioada 20 noiembrie 2009- 28 noiembrie 2010 concertele au generat incasari de 146,5 milioane de dolari.

Pe 8 iulie, Bon Jovi va concerta la Instabul, Turcia, pentru ca mai apoi sa ajunga la Bucuresti. Show-ul din Piata Constitutiei va fi urmat de concerte in Germania, Elvetia, Italia, Grecia, Austia, Belgia si Spania. Ultimul concert din turneul mondial va avea loc, pe 31 iulie, in Portugalia.

0 comentarii la "Bon Jovi - concertul anului 2011"

Scrie un Comentariu

Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti autentificat(a).Login aici.