CityFM 106.2 FM - Inima ta bate ROCK?

Conecteaza-te cu Facebook
 

RockNews

Partizan si Sarmalele Reci concerteaza la Muscel cLoverFest

Partizan si Sarmalele Reci vor concerta, pe 20 august, la cea de-a doua editie oficiala Muscel cLoverFest. Editia Doi a festivalului se va desfasura intre 19-21 august 2011 la Muscel (Dambovita).

Citeste tot

Judas Priest va lansa un nou album

Desi trupa Judas Priest se afla in ultimul lor turneu, din care a facut parte si concertul de la Bucuresti, nu inseamna ca rockerii se vor retrage. Formatia are in plan sa lanseze un nou album, dupa cum a declarat basistul Ian Hill, potrivit site-ului Gibson.com.

Citeste tot

Arctic Monkeys a lansat videoclipul piesei “The Hellcat Spangled Shalalala”- VIDEO

Trupa Arctic Monkeys a lansat videoclipul piesei “The Hellcat Spangled Shalalala”, cel de-al doilea single de pe cel mai recent album al formatiei, “Suck It And See”. Videoclipul a fost regizat de The Focus Creeps, iar filmarile au avut loc in California si Sheffield.

Citeste tot

Aerosmith inregistreaza un nou album

Trupa Aerosmith a anuntat ca a intrat in studio pentru a inregistra un nou album. Acest nou material discografic este primul dupa “Just Push Play”, lansat in 2001. Tobosarul Joey Kramer a scris pe Twitter despre prima zi de inregistrari si a numit-o ca fiind una plina de "inspiratie”.

Citeste tot

Bon Jovi - concertul anului 2011

Celebra trupa Bon Jovi va concerta pentru prima data in Romania peste doar 5 zile. Evenimentul este considerat show-ul anului 2011, iar acest lucru este demonstrat de cele aproximativ 50.000 de bilete vandute, dupa cum a declarat, pentru mediafax.ro, Lenti Chiriac, production manager la D&D East Entertainment.

Citeste tot

Sting a anulat un concert din cauza situatiei unor angajati din Kazakhstan

Sting si-a anulat concertul din capitala Kazakhstan-ului, Astana, dupa ce reprezentantii Amnesty International l-au informat pe solist despre situatia precara a muncitorilor de pe platformele petroliere, potrivit Reuters.

Citeste tot

Lynyrd Skynyrd lucreaza la un nou album

Trupa Lynyrd Skynyrd lucreaza la un nou album, dupa cum a declarat, pentru billboard.com, solistul Johnny Van Zant. Inregistrarile la viitorul albumul, o continuare a celui lansat in 2009, “God & Guns”, vor incepe in toamna acestui an.

Citeste tot

U2 isi vinde scena din turneul 360°

Trupa U2 o sa sustina ultimul show din turneul 360° pe 30 iulie, insa celebra scena, “The Claw”, nu o sa dispara. Managementul formatiei planuieste sa vanda trei din cele patru gheare ale monstrului, potrivit billboard.com.

Citeste tot

Concertul Papa Roach a fost anulat

Trupa Papa Roach urma sa sustina un concert la Festivalul Rock the City, insa show-ul a fost anulat. Organizatorii festivalului au mentionat ca echipa de productie a turneului formatiei s-a confruntat cu diferite probleme logistice.

Citeste tot

Johnny Depp si Alice Cooper au cantat impreuna – VIDEO

Johnny Depp i s-a alaturat pe scena lui Alice Cooper intr-un concert privat ce a avut loc, duminica, in The 100 Club din Londra, potrivit nme.com. Actorul, care este ocazional si muzician, i-a surprins pe spectatori cand a luat chitara si a inceput sa cante, alaturi de Alice, piesele “I’m Eighteen”, “School’s Out” si “The Wall”.

Citeste tot