CityFM 106.2 FM - Inima ta bate ROCK?

Conecteaza-te cu Facebook
 

Artisti si trupe

3 Doors Down

Fondat 1994- Escatawpa, Mississipi

Componenta: Brad Arnold (solist), Matt Roberts (chitara, voce), Chris Henderson (chitara), Todd Harrell (bas), Greg Upchurch (tobe)

Discografie: 2000- The Better Life, 2002- Away from the Sun, 2005- Seventeen Days, 2008- 3 Doors Down, 2011- Time of My Life

Pagina web: http://www.3doorsdown.com/

Gen muzical: Rock

3 Doors Down a intrat in atentia publicului odata cu lansarea primului lor single, “Kryptonite”, care a ocupat locul trei in Top 100 Billboard Hot . Tot atunci, formatia a semnat cu Republic Records si a urmat lansarea albumului de debut, “The Better Life” (1999). Albumul a fost considerat cel de-al 11-lea cel mai bine vandut album al anului in Statele Unite ale Americii si a primit 6 discuri de platina.

Trei ani mai tarziu a urmat “Away from the Sun”, care a debutat direct pe locul 8 in Top 200 Billboard. Inainte de lansarea celui de-al treilea album, 3 Doors Down a plecat in turnee timp de doi ani. Astfel, in 2005 a urmat “Seventeen Days”, care a ocupat locul 1 in clasamentele din America, de acelasi succes bucurandu-se si cel de-al patrulea “3 Doors Down”. Lansarea celui de-al cincilea album, “Time of My Life”, este programata pentru 12 aprilie 2011.

3 Door Down are aproximativ 300 de concerte pe an si a urcat pe scena alaturi de nume precum Lynyrd Skynyrd, Megadeth, Staind, Nickelback, Alter Bridge, Breaking Benjamin, Seether, Shinedown sau Daughtry.


« inapoi la artisti

0 comentarii la "3 Doors Down"

Scrie un Comentariu

Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fiti autentificat(a).Login aici.